Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

Φεστιβάλ μπύρας στη Babylon

Τούτη την εφτομάδα εγινε το φεστιβάλ μπύρας στη Babylon τζαι σαν καλοί πιστοί στη παράδοση του αλκοολισμού εδώκαμεν το παρών μας. Οι κοπελλούες που εκάμναν τα προμόσιον ήταν πραγματικά ρισπέχτ τζαι ούλλα τα ππάιντ ήταν 1.50, οπότε κάμνουμε τη μαθηματικήν εξίσωση "Σχετικά φτηνό ποτό + Ωραίες γεναίτζιες πρόθυμες να σου μιλήσουν = Πάμε τζαι σικκιμέ".
Όπως ήταν φυσικό, πάλε εδείξαμεν το νου μας τζαι γενικά επεράσαμ' όμορφα - όμορφα όμορφα. Απλώς θα επιθυμούσα να σας δώκω μερικές συμβουλές σε περίπτωση που πάτε στο επόμενο φεστιβάλ μπύρας ή βρεθείτε σε παρόμοια κατάσταση....

1) Αν σας απασχολεί το ερώτημα "Υπάρχει πιθανότητα να φκάλω τη γεναίκα του προμόσιον;" η απάντηση είναι "ΝΑΙ" αλλά οι πιθανότητες σας είναι όσες της εθνικής του Μπουρκίνα Φάσο ή της Μοζαμβίκης να πιάσει το παγκόσμιο κύπελλο τρεις φορές συνεχόμενες.

2) Η ατάκα "Πώς γίνεται να κερδίσω τη φανέλλα που φορείς;" προτιμάται που το 99,9999999999% των αρσενικών. Με τούτη την ατάκα, οι πιθανότητές σας μειώνουνται ακόμα παραπάνω σαν π.χ. να φκει ο Τάσσος Παπαδόπουλος Μίστερ Κόσμος τρείς φορές συνεχόμενες.

3) Η ατάκα "Αν δεν μου δώκεις το τηλέφωνο σου εν να πιω που την άλλη μπύρα" παρόλο που προτιμάται που το 0,000000001% τζαι θεωρείται σπάνια, έσσιει τες ίδιες ακριβώς πιθανότητες με την πάνω περίπτωση .

4) Σε καμμιά περίπτωση μην προδώσετε τη μπύρα σας για να κάμετε εντύπωση στες προμόσιον γκερλς. Δικαιούστε όμως σε περίπτωση που σας αρέσαν τα δώρα που διουν (π.χ. τα καππελλούθκια της ΚΕΟ, τα αννοιχτήρκα της Καρλσπερκ, η φανέλλα της Κορόνα κτλ.)

5) Αν για οποιοδήποτε που τους πιο πάνω λόγους που προανάφερα αποφασίσετε να προδώσετε τη μπύρα σας, απλώς μεν το κάμετε. Πολλα απλά παραγγείλετε τη μπύρα που θέλετε μέσα σε ππάιντ που δεν γράφει τίποτε πάνω τζαι έτσι μπορείτε να αποχτήσετε το καππελλούι της αρεσκείας σας χωρίς να χαλαστείτε. Επίσης (με το ίδιο ππάιντ) μπορείτε να αποχτήσετε τζαι το μπρελόκ της άλλης μπύρας, τζαι τη φανέλλα της άλλης μπυρας, τζαι να μπείτε στη κλήρωση της άλλης μπύρας, τζαι να κολλήσετε σε ούλλες τες προμόσιον γκερλς. Σε περίπτωση που σας πουν πως εν σας πιστέφκουν πως πίννετε την τάδε μπύρα, πέτε τους απλά "Αν δεν πιστέφκεις, δοκίμασε". Σε καμμιά περίπτωση δεν θα δοκιμάσουν (οϊ επειδή σας ανακατσιούν, απλά επειδή τζαι να δοκιμάσουν εν πρόκειται να καταλάβουν τη μπύρα πίννετε) τζαι το καππελλούι, φανέλλα, μπρελοκ, μάικρογουεϊβ (γιου νεϊμ ιτ) θα είναι δικό σας.

6) Τέλος... αν θα οδηγήσετε πιείτε άφοα, απλά προσέχετε που τα άλκοολ τεστς που στήννουν μες τη Κένεντυ, στο παλλιό Γ.Σ.Π κτλ.

7 σχόλια:

Lexi_penitas είπε...

Αν θα πιεις να πιεις ΚΕΟ! :)
Καλωσόρισες στο μπλόγκιγκ και καλά γραψίμια!

Joshoua είπε...

Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό αυτοκινητόδρομο

Tsioronis o Samurai είπε...

Μέσα ρε παιδάκι μου

shashoura είπε...

to kalo ston diadiktiako autokinitodromo,,,,en eshie foo gia alchool-test,,ara pineis anenias?!
wellcome!:)

Candy Candy είπε...

Καλωσόρισες! Αν είσαι με την μοτόρα καλού κακού φόρε ένα κράνος.

Ανώνυμος είπε...

Έκαμνα promotion στην ΚΕΟ για τέσσερα χρόνια τζαι επέθανα που το γέλιο με τις ατάκες!

Αλλά φίλε μου... μια αληθινά καλή promotion girl θα μπορούσε να καταλάβει τι μπίρα πίνεις... been there, done that, stoma anoixto kai ta sinafi :)

Χάρος είπε...

Μια αλκοολική προμόσιον γκερλ που πίννει μπύρες τζαι εν νώθει, μπορεί. Τζιαμέ ομώς σίουρα οι παραπάνω, αμπά να έπιννες σουμάδα ή αϊράνι τζαι ελάλες τους εν μπύρα ήταν να σε πιστέψουν. Αν εσύ όντως εκαταλάβαινες έσσιεις το απόλυτο μου ρισπέχτ. Τέλος